Ι.Μ. ΤΡΙΚΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΥΛΗΣ

Στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι Ιερές Αγρυπνίες και Εσπερινές Θείες Λειτουργίες την περίοδο 24 έως 31 Ιανουαρίου από τον Μητροπολίτη Τρίκκης Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου με την ευκαιρία της εορτής του εν Αγίοις Πατρός Ημών Γρηγορίου του Θεολόγου θα τελεσθεί ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία από τις 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων.

Την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου θα τελεσθεί ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία από τις 9:00-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

Την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Εφραίμ του Σύρου, θα τελεσθεί ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργία από τις 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Τρικάλων.

Τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Τρύφωνος, θα τελεσθεί ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία Θεία Λειτουργίααπό 8:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Τρικάλων.

Κάθε Παρασκευή βράδυ, από 6:00-9:00 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων θα τελεσθεί ο Όρθρος και εν συνεχεία η Εσπερινή Θεία Λειτουργία προς τιμήν του ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ του Αγιορείτου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.