Η Ειδική Συνοδική Επιτροπή επί της Ακαδημίας Εκκλησιαστικών Τεχνών της Εκκλησίας της Ελλάδος διοργανώνει την Έκθεση "ΕΙΚΟΝΩΝ ΤΕΧΝΗ", η οποία περιλαμβάνει έργα συγχρόνων καλλιτεχνών από όλη την Ελλάδα, αναφερόμενα στους Αγίους Νεομάρτυρες και τους ήρωες της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821.

Τα εγκαίνια της Εκθέσεως θα τελέσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος Β’ τη Δευτέρα 15η Νοεμβρίου στις 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, επί της οδού Μεγάλου Βασιλείου 15, στο Ρουφ.

Η είσοδος στον χώρο της Εκθέσεως, όπου και θα τηρούνται όλα τα μέτρα προφυλάξεως από τον κορωνοϊό, θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νοσήσεως.

Η Έκθεση θα λειτουργεί Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 13:30, ενώ κάθε Κυριακή από τις 11:30 έως τις 13:30 θα γίνεται ξενάγηση από τον Επιμελητή της Εκθέσεως κ. Ευάγγελο Παππά.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210-7272268/985 και 6945816860 (Γραμματεύς της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Ακαδημίας Εκκλησιαστικών Τεχνών, Αρχιμανδρίτης π. Αθηναγόρας Σουπουρτζής

Εκ της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.