Με την παρουσία εκατοντάδων πιστών πανηγύρισε το διήμερο 20 &21 Μαΐου, η Ενορία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης της Νέας Μαγνησίας Λαμίας του αγίους Θεοστέπτους Βασιλείς και Ισαποστόλους.

Το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μάιου, τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, σεις τον οποίο συμμετείχαν Ιερείς από όμορες ενορίες, επίσημοι και πλήθος ευσεβών πιστών.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως μας π. Νεόφυτος Ραφαηλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις μεγάλες μορφές των Αγίων Βασιλέων Κωνσταντίνο και την μητέρα του Αγία Ελένη, οι οποίοι με την ευσέβειά τους εδραίωσαν την Ορθόδοξο πίστη και άλλαξαν την ροή της Ιστορίας.

Ακολούθησε Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος πέριξ του Μεγαλόπρεπου νεοαναγειρόμενου Ναού με την συμμετοχή παιδιών του Συλλόγου Μικρασιατών Φθιώτιδος ντυμένων με παραδοσιακές στολές και της Δημοτικής Φιλαρμονικής, η οποία απέδωσε τιμές στους εορταζομένους Αγίους.

Ακολούθησε η διανομή του άρτου και του εορτίου κεράσματος σε όλους.
Την κυριώνυμο ημέρα Τρίτη 21 Μαΐου, τελέσθηκαν Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία την οποία προσέφερε, το Σωματείο Ιδιωτικών Συνεργείων Αυτοκινήτων των οποίων προστάτες είναι οι άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη.

Τέλος εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και τις δύο ημέρες παρετέθη εόρτιο κέρασμα στην παρακείμενη αίθουσα του Πνευματικού κέντρου.


Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.