Η Ιερά μας ενημερώνει σχετικά με τις δράσεις της υπέρ ενισχύσεως πυρόπληκτων. Τα δραματικά γεγονότα που ζούμε εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών στις περιοχές της Κορινθίας και της Αττικής προκάλεσαν την οδύνη και τον πόνο κυρίως για την απώλεια συνανθρώπων μας.

Η σκέψη και η προσευχή μας είναι στραμμένη στους δοκιμαζόμενους συγγενείς και οικογένειες των θυμάτων στους οποίους εκφράζουμε την συμπάθεια μας και την συμπαράστασή μας.

Μαζί με τις προσευχές μας για την ανάπαυση των ψυχών όλων εκείνων που υπέστησαν το μαρτύριο της πυράς και την ενίσχυση των συγγενών τους, κάνουμε έκκληση προς το πλήρωμα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, κυρίως εμφιαλωμένου νερού και ξηράς τροφής για όλους αυτούς οι οποίοι βρίσκονται έξω από τα σπίτια τους και είναι εμπερίστατοι εξαιτίας της καταστροφής.

Η συλλογή των προσφορών σας θα πραγματοποιηθεί στους αποθηκευτικούς χώρους του Ασύλου Ανιάτων (Λακωνικής 333) και τις ώρες από 9:00 το πρωί μέχρι 2:00 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Καλαμάτα 24-7-2018

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαβάστε επίσης: Ιερέας της Μεσσηνίας προς Αμβρόσιο: «Σκάσε επιτέλους!».

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε οδηγίες και χρήσιμες πληροφορίες προς τους πληγέντες από τις Πυρκαγιές.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.