Η τοπική μας Εκκλησία συμμετέχοντας ενεργά στις αγωνίες και στην ζωή του λαού μας προσεύχεται αυτήν την περίοδο ιδιαίτερα για τα παιδιά μας, νέους και νέες, τα οποία θα λάβουν μέρος στις σημαντικές για την ζωή τους μαθητικές και φοιτητικές πανελλαδικές εξετάσεις, στις ενδοσχολικές αλλά και στις εισαγωγικές για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Για τον λόγο αυτό, από σήμερα και μέχρι τις 19 Ιουνίου, στο τέλος της Θείας μας Λειτουργίας, θα προσευχόμαστε ιδιαίτερα για αυτήν την δοκιμασία των παιδιών μας με μία ειδική προσευχή και δέηση.

Επίσης, την Κυριακή 22 Μαΐου το απόγευμα, καθώς επίσης και την Πέμπτη 2 Ιουνίου το απόγευμα, σε κάθε Ναό μας θα τελέσουμε την Ιερά Παράκληση στην Παναγία μας για όλα τα παιδιά μας.

Παρακαλούμε για την συμμετοχή μας.

Ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών, θα τελέσει τις Παρακλήσεις για τα παιδιά μας ως εξής:

Την Κυριακή 22 Μαΐου 2022, στις 18:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Νέας Άμπλιανης Λαμίας και την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022, στις 18:30 μ.μ., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.