ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

Στο πλαίσιο της στήριξης γιατρών και ασθενών ενάντια στην πανδημία, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Μπελκύ κ. Αντώνιος, συνοδευόμενος από ιερείς της Ιεράς Επισκοπής, πραγματοποίησε επίσκεψη σε κλινική της πόλης Μπάλτσι στην Μολδαβία την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, όπου και προέβη στην διανομή τροφίμων και νερού προς το ιατρικό προσωπικό και τους ασθενείς.
Ο Θεοφιλεστάτος τόνισε ότι μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, η Ιερά Επισκοπή Μπελκύ θέλει να δείξει ότι στέκεται στο πλευρό των γιατρών, οι οποίοι για περισσότερο από ένα χρόνο, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην πανδημία, ευχαριστώντας τους παράλληλα για τις θυσίες και την αγάπη που δείχνουν στους ασθενείς.

«Η δωρεά είναι μικρή, αλλά ο σεβασμός και η ευγνωμοσύνη για εσάς, τους γιατρούς, είναι μεγάλη. Είστε αληθινοί ήρωες, οι οποίοι με κόστος την ζωή και την υγεία σας, σώζετε ζωές. Δόξα τω Θεώ που σας προσέχει και σας διατηρεί όλους υγιείς», ανέφερε, ενώ εξέφρασε παράλληλα τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση προς όλους τους νοσηλευόμενους.

Από την πλευρά του ο Επικεφαλής του Τμήματος Λοιμωδών Νοσημάτων της κλινικής Δρ. Βεάτσεσλαβ Νόβακ, ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο για την επίσκεψη και την δωρεά και επισήμανε ότι οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν για να διασφαλίσουν ότι κάθε ασθενής που έρχεται στο νοσοκομείο επιστρέφει στο σπίτι του υγιής, κάνοντας παράλληλα γενική έκκληση προς όλους να προσέχουν την υγεία τους και εκείνων γύρω τους.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.