Στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 31 Αυγούστου 2023, η εκδήλωση βράβευσης του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Εορδαίας.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας και της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, που εδώ και χρόνια στέκεται στο πλευρό αυτών των οικογενειών, προσφέροντας με την συνεργασία Μητροπόλεων και Συλλόγων πολυτέκνων, οικονομική στήριξη σε μητέρες και χρηματικά βραβεία σε αριστούχους μαθητές και φοιτητές.

Την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου εκπροσώπησε ο Μοναχός Βαρνάβας, ο οποίος μετέφερε την αγάπη και μέριμνα του Καθηγούμενου Γέροντα Εφράιμ για τις πολύτεκνες οικογένειες και αναφέρθηκε στην κρίση που μαστίζει το θεσμό της οικογένειας σήμερα στην Ελλάδα.

Παρέστη επίσης ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας Αρχιμανδρίτης π. Νικηφόρος.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Αντωνιάδου, η οποία στάθηκε στην επίπονη προσπάθεια των νέων που μόχθησαν και επιβραβεύονται. Ακόμη, αναφέρθηκε στις μητέρες που θα βραβευτούν που έκαναν 4ο παιδί και όσες έγιναν υπερπολύτεκνες.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος Πολυτέκνων Κοζάνης και εκπρόσωπος ΑΣΠΕ Κυριάκος Ιωαννίδης

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.