Το 2022 γράφει τις δικές του σελίδες στην ιστορία. Πόλεμος στην Ουκρανία, φυσικές καταστροφές, φωτιές, θάνατοι, ασθένειες, μεταναστευτικό και αγώνες για ένα καλύτερο αύριο.

Μια χρονιά πλούσια σε ειδησεογραφία, με φωτογράφους από όλον τον κόσμο να αποτυπώνουν στους φακούς τους τα σημαντικότερα γεγονότα αλλά και στιγμές από την φύση και την καθημερινότητα των πολιτών.

Το πρακτορείο Associated Press παρουσίασε τις 20 κορυφαίες φωτογραφίες για την χρονιά που ολοκληρώνεται σε λίγα 24ωρα. Ανάμεσα στα κλικς που ξεχώρισαν, και το στιγμιότυπο από την εξόδιο ακολουθία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Κύπρου κυρού Χρυσοστόμου Β’ στις 12 Νοεμβρίου, φωτογραφία του διακεκριμένου Κύπριου φωτογράφου Πέτρου Καρατζιά.

Ο φωτογράφος του Associated Press μίλησε στο alphanews.live σχετικά με την φωτογραφία:

«Να σας πω την αλήθεια δεν το περίμενα γιατί έχω μια άλλη που είναι καλύτερη από τη συγκεκριμένη, ήταν λίγο έκπληξη, Η γωνία γενικά και με τα χέρια των επισκόπων και ανάμεσα να φαίνεται το κεφάλι του μακαριστού Αρχιεπισκόπου νομίζω αυτό είναι που την έκανε να ξεχωρίσει. Για να μπει μια φωτογραφία από την Κύπρο που είμαστε τόσο μικροί είναι πολύ σημαντικό και το χάρηκα πολύ.»

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.