Τις δύσκολες μέρες που διανύουμε αλλά και από την αρχή του μηνός Απριλίου, παρόλο που οι Ιεροί Ναοί ήταν και παραμένουν κλειστοί, οι φιλανθρωπικές δομές της τοπικής μας Εκκλησίας παρέμειναν και παραμένουν σε λειτουργία.

Στο παραπάνω διάστημα εξυπηρετήθηκαν συνολικώς 130 οικογένειες από το κοινωνικό μας παντοπωλείο, λαμβάνοντας τα απαραίτητα είδη διατροφής σε αυξημένες ποσότητες λόγω και των ημερών.

Το κεντρικό επίσης διαμητροπολιτικό συσσίτιο παρέμεινε καθημερινά ανοιχτό και προσέφερε φαγητό σε 150 εμπερίστατους συνανθρώπους.

Οι περισσότεροι από αυτούς λαμβάνουν το φαγητό καθημερινώς στα σπίτια τους από ομάδες εθελοντών της τοπικής μας Εκκλησίας.

Από την κεντρική διαχείριση του Γ.Ε.Φ.Τ. διετέθησαν το συγκριμένο χρονικό διάστημα 20.000,00 ευρώ για τακτικά και έκτακτα βοηθήματα, πληρωμή λογαριασμών, ενοικίων και ιατρικών εξετάσεων.

Παραλλήλως η τοπική μας Εκκλησία στάθηκε δίπλα στις ανάγκες του Νοσοκομείου προσφέροντας 20 νοσοκομειακές στολές, 80 στολές μιας χρήσεως, 5 προστατευτικά γυαλιά ασφαλείας και 4 οξύμετρα.

Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Σερρών
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.