Ι. Μητρόπολις Χαλκηδόνος

Το απόγευμα της της Πρωτοχρονιάς ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ, μετέβη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος όπου ευλόγησε κι έκοψε τον Πρωτοχρονιάτικο άρτο στην προσφάτως ανακαινισμένη και εξωραϊσμένη αίθουσα μερίμνη της Κοινότητας Χαλκηδόνος και με την φροντίδα και την επίβλεψη του υπεύθυνου Εντιμολ. Άρχοντος Ασηκρήτου κ. Φώτη Κάτση Ταμία της Κοινότητας.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Δαφνουσίας κ. Σμάραγδος ο Πρωτοσύγκελλος Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Ευγένιος Καρατζάς ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χαλκηδόνος Εντιμολ. Άρχων Ρεφερενδάριος της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Ιωάννης Δεμιρτζόγλου και ο Γεν. Γραμ. Εντιμόλ. Άρχων Χαρτουλάριος κ. Γεώργιος Στεφανόπουλος ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παρευρέθηκε και ο Εντιμολ. Άρχων Δικαιοφύλαξ της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Σάκης Κεχαγιόγλου.

Ο κόσμος ο όποιος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Σεβασμιωτάτου υπερπλήρωσε την αίθουσα κι αφού ευλόγησε τον άρτο στην συνέχεια ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, όλα τα Μέλη της Κοινότητας κι ευχήθηκε η Νέα Χρόνια να είναι Ειρηνική Δημιουργική και Μεστή Έργων Αγάπης τα δε έτη όλων να είναι πολλά. Στην συνέχεια όλοι μαζί μέσα σε ένα κλίμα χαράς και αγάπης έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και μοίρασε στον καθένα ξεχωριστά το κομμάτι της πίτας δίνοντας κι ένα αναμνηστικό δώρο ως ευλογία.

Ιδιαίτερη ήταν η χαρά των παιδιών καθώς ο Σεβασμιώτατος δείχνοντας την πατρική του αγάπη,την ευαισθησία του και το ουσιαστικό ενδιαφέρον του προς τα παιδιά και το μέλλον, τους μοίρασε παιχνίδια. Τέλος όλοι αναχώρησαν με τις ευχαριστίες και τις ευχές προς τον Σεβασμιώτατο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.