Την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Παναγίας μας, αυτή που στάθηκε πάντα δίπλα στο πλευρό του στρατού μας στις δύσκολες στιγμές τιμά σήμερα η Εθνική Φρουρά της Κύπρου.

«Χρόνια Πολλά σε όλη την οικογένεια της Εθνικής Φρουράς. Στις γυναίκες και άντρες Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς, Στρατιώτες, Ναύτες και Σμηνίτες, στο Πολιτικό Προσωπικό, στους Εφέδρους και στους Εθνοφύλακες μας. Η Υπεραγία Θεοτόκος, Προστάτης και Οδηγός μας», εύχεται για την ημέρα με ανάρτησή της η Εθνική Φρουρά.

Το μήνυμά του έστειλε και ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου Χαράλαμπος Πετρίδης. «Με τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, τα γενέθλια της Παναγίας, τιμούμε ως πολιτεία τις Ένοπλες μας Δυνάμεις και όσους θυσιάστηκαν για την ελευθερία της πατρίδας μας. Χρόνια πολλά σε όλο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της Εθνικής Φρουράς».

Σήμερα αντιπροσωπεία στελεχών της Εθνικής Φρουράς που βρίσκεται στην Αίγυπτο και συμμετέχει στην πολυεθνική άσκηση «BRIGHT STAR» θα τιμήσουν την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων της Κύπρου σε εορτασμό που θα πραγματοποιηθεί στην Αλεξάνδρεια στον Κοινοτικό Ναό του Ευαγγελισμού.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.