Εθνική εκστρατεία εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού, στην οποία καλείται να συμμετάσχει και η Εκκλησία, ξεκινά το υπουργείο Υγείας, σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε και ψηφίστηκε χθες στη Βουλή με διευρυμένη πλειοψηφία.

Η Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού και η Εκκλησία- Η τροπολογία εντάχθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού για την αναδιοργάνωση του ΤΑΠΠ. Υπέρ ψήφισαν οι βουλευτές ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 δήλωσαν «παρών», ενώ η Ελληνική Λύση καταψήφισε.

Σύμφωνα με την σχετική τροπολογία η εθνική εκστρατεία ενημέρωσης θα διαρκέσει έως τις 31 Ιουνίου του 2021.
«Δεν είναι κυβερνητικό αλλά ένα εθνικό και πατριωτικό εγχείρημα, που θα δώσει τη δυνατότητα να φτάσουμε σε κάθε άκρη της χώρας και να ενημερώσουμε σωστά για την αναγκαιότητα των εμβολίων. Αυτή η εθνική εκστρατεία περιλαμβάνει συνεργασία και συμπράξεις με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Μπροστάρηδες μπαίνουν τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου, η Εκκλησία της Ελλάδας, οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ και Β΄ βαθμού, επιστημονικοί, ιατρικοί και φαρμακευτικοί σύλλογοι, επαγγελματικές ενώσεις και συνδικαλιστικές οργανώσεις, αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία, ΜΚΟ, με σκοπό να μεταδοθεί σωστά το μήνυμα του εμβολιασμού σε κάθε γωνιά της χώρας», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.