Οικουμενικό Πατριαρχείο – Ιερά Μητρόπολη Ρόδου – Ιερός Ιδρυματικός Ναός Αγίου Τρύφωνος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Δομής Ενηλίκων, Κολύμπια Ρόδου.

Κυριακή 2η Ιανουαρίου 2022
– Ώρα 7:00 – 9:30
– Όρθρος & Θ. Λειτουργία
– Κήρυγμα – Ιερουργός, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, Αθανάσιος Μισσός
Θερμή παράκληση :
*Κατά την είσοδό σας στον Ιερό Ναό, να χρησιμοποιείτε υποχρεωτικά μάσκα και να τηρείτε τις αποστάσεις ασφαλείας (ανώτερο του 1,5μ).
* Κάνετε χρήση του αντισηπτικού διαλύματος που είναι στο παγκάρι, κατά την είσοδο σας στον Ι. Ναό και κατά την έξοδο σας.
*Αποφύγετε το συνωστισμό την ώρα της Θ. Μετάληψης. Μην συνωστίζεσθε ή στριμώχνεστε. Με σειρά και αποστάσεις και αμέσως μετά να αποχωρείτε.
*Οι κρυωμένοι μικροί ή μεγάλοι, παρακαλώ γίνετε καλά και τότε ελάτε στην Εκκλησία.
* Εντός και εκτός του Ιερού Ναού θα παρευρίσκονται οι Εντεταλμένοι με τις προτροπές και υποδείξεις των οποίων θα παρακαλούσα να εφαρμόζετε επακριβώς.
*Ας επαναλάβω ότι η χρήση μάσκας δεν είναι θεολογικό ζήτημα. Η άρνησή της δεν έχει κανένα δογματικό ή πνευματικό έρεισμα.
Αντίθετα, η χρήση της μάσκας έχει πνευματική βάση που είναι η εντολή της αγάπης προς τον πλησίον. Φορώντας μάσκα, προστατεύουμε όχι τόσο τον εαυτό μας αλλά τους αδελφούς μας, τους οποίους νοιαζόμαστε και αγαπούμε.
Από το να στερηθούμε την λατρευτική ζωή της Εκκλησίας είναι προτιμότερο να συμμετέχουμε φορώντας μάσκα.
Ο Θεός να ευλογεί όλους σας. Καλή δύναμη ! Καλή Χρονιά !

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.