Μέσα στο κλίμα της αναστάσιμης χαράς και ευφροσύνης πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Νικαίας Λαρίσης την μνήμη του πολιούχου και προστάτου της Μεγαλομάρτυρος και Τροπαιοφόρου Αγίου Γεωργίου την Δευτέρα της Διακαινησίμου, 25 Απριλίου 2022.

Στην ακολουθία του Όρθρου και στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Αρχιμ. Άνθιμος Ρατς, ως Εκπρόσωπος τους Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερωνύμου, ο οποίος στο κήρυγμα του αναφέρθηκε στην ανδρεία και την γενναιότητα που επέδειξε ο Άγιος Γεώργιος στη διάρκεια του βίου και του μαρτυρίου του.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος του Αγίου πέριξ του Ιερού Ναού με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Κιλελέρ και μελών του Μ.Λ.Σ. «Θεόκλητος Φαρμακίδης».

Στις Λατρευτικές εκδηλώσεις έλαβαν μέρος ο Βουλετής Λάρισας κ. Βασίλειος Κόκκαλης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων κα. Ρένα Καραλαριώτου, ο Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Αθανάσιος Νασιακόπουλος, , Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.