Ι.Μ. Ελευθερουπόλεως

Την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025 εορτάσθηκε με κατάνυξη η Σύναξις των Αγίων Αποστόλων στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Ελευθερών.

Την Κυριακή 29 Ιουνίου 2025 εσπέρας τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής με τη παρουσία Ιερέων της Μητροπόλεως και πλήθος πιστών. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Αρχιμανδρίτης π. Κύριλλος Ποτηρένιας.

Το πρωί της εορτής τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου πλαισιωμένου υπό του Αρχιμανδρίτου Παλλαδίου Ζαχαρούδη, του Εφημερίου της Ενορίας π. Σωφρονίου Ρήγα και του Διακόνου της Μητροπόλεως π. Αθανασίου Γουσίδη.

Μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κήρυξε το Θείο Λόγο αναφερόμενος στους Αγίους Αποστόλους και στο έργο τους.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.