Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στην παραθεριστική περιοχή «Μάννα» της Σύρου, τελέσθηκε απόψε Αρχιερατικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β’, με τη συμμετοχή Εφημερίων της Σύρου και την παρουσία του Δημάρχου Σύρου- Ερμούπολης κ. Νικ. Λειβαδάρα, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Ιω. Μαραγκού, Δημοτικών Συμβούλων και πλήθους πιστών, οι οποίοι προσήρχοντο με τάξη, τηρούντες τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Στο κήρυγμά του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ αναφέρθηκε στην με διάκριση και αγάπη αποδοχή των ανθρώπων από τους τιμωμένους Αγίους Αναργύρους, οι οποίοι εισέδυαν στην ψυχή τους, θεράπευαν πρώτα τα πνευματικά και ψυχικά νοσήματα και ύστερα θεράπευαν και τα σωματικά!

Ευχήθηκε στους ιατρούς, επί τη εορτή των Προστατών τους Αγίων, για την ευθυνοφόρα αποστολή τους και το υψίστης κοινωνικής σημασίας έργο τους, και συνεχάρη τον Εφημέριο του Ναού, Πρωτοπρ. Αντώνιο Χάλαρη και τους συνεργάτες του για την προετοιμασία και διοργάνωση της Πανηγύρεως.
Προ του πέρατος του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ανέγνωσε την ευχή «επί τη εισόδω εις Εκκλησιαστικήν Διακονίαν» σε δυο διακονητές του Ναού, τους οποίους και συνεχάρη.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.