Η μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας εορτάσθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας.

Την κυριώνυμο ημέρα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος χοροστάτησε στον Μεθέορτο Εσπερινό και προεξήρχε της Ιεράς Λιτανείας της Ιεράς Εικόνος της Αγίας Βαρβάρας στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Λυκοβρύσεως συμπαραστατούμενος από τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους Πεύκης-Μεταμορφώσεως Πανοσ. Αρχιμ. π. Ευστράτιο Δελατόλα και Αμαρουσίου Πανοσ. Αρχιμ. π. Τιμόθεο Κατάρα και ιερείς της περιοχής.

Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού και Μαραθώνος κ. Κύριλλος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Δήμου Μεταμορφώσεως συμπαραστατούμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως Αιδεσ. Πρωτ. π. Χρίστο Κυριακόπουλο, τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους Αμαρουσίου Πανοσ. Αρχιμ. π. Τιμόθεο Κατάρα και Πεύκης-Μεταμορφώσεως Πανοσ. Αρχιμ. π. Ευστράτιο Δελατόλα, στον οποίο και ανατέθηκε η διακονία του θείου λόγου, καθώς και ιερείς της περιοχής.

Ο π. Ευστράτιος αφού αναφέρθηκε στον βίο τόσο της Αγίας Βαρβάρας όσο και του συνεορτάζοντος Αγίου Σεραφείμ Επισκόπου Φαναρίου, μίλησε για την σπουδαιότητα της Αγιότητας, η οποία πρέπει να είναι σκοπός της ζωής κάθε χριστιανού.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.