ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΙΕΡΟΣΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ!- Ως Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία-ΕΟΝ καταδικάζουμε ευθέως, κατηγορηματικώς και μετά βδελυγμίας την αήθη επίθεση με λάδια και πέτρες ασεβών απίστων στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και εκφράζουμε την αμέριστη συμπραράστασή μας στο πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Σεραφείμ, ο οποίος στέκεται ακλόνητος φρουρός των ιερών και των οσίων της Ορθοδόξου Πίστεως και αταλάντευτος κήρυκας της εν Χριστώ Αληθείας και των Εθνικών μας δικαίων!

Η αδίστακτη στοχοποίηση του συγκεκριμένου Αγίου Δεσπότου κάθε άλλο παρά τυχαία δύναται να χαρακτηριστεί! Ο Άγιος Πειραιώς μέσα από τον θερμό αγωνιστικό και ποιμενικό του λόγο πολεμά καθημερινά τις δυνάμεις του οικουμενισμού και της παγκοσμιοποίησης, υπερασπίζεται την πληγείσα κοινή λογική και αφυπνίζει το πλήρωμά του ακονίζοντας τις άμυνές του ενάντια στον αφελληνισμό και την αποχριστιανοποίηση της Πατρίδός μας!

Η μαχητική εναντίωση του στην προδοσία των Πρεσπών, τα παρά φύσιν σύμφωνα συμβίωσης της ντροπής και η ξεκάθαρη πατριωτική τοποθέτησή του στα μείζονα Εθνικά θέματα τον αναδεικνύνουν δικαίως ως μία από τις εμβληματικότερες μορφές σύγχρονης αντινεοταξίτικης Αντίστασης! Στόχος όλων των νεολαίων, οι οποίοι εμφορούνται από αγάπη για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, συνιστά η συμπαράταξή μας στο πλευρό του Σεβασβιωτάτου και η πύκνωση των προμαχώνων του Εθνικού αγώνος, για να αναχαιτίσουμε τον ισλαμικό εποικισμό, να νικήσουμε την αναρχική τρομοκρατία και να επιστρέψουμε τη γή των πατέρών μας στους φυσικούς ιδιοκτήτές της, την κοινωνική πλειοψηφία των νοικοκυραίων, οι οποίοι ζούν και πορεύονται μέσα στην Εκκλησία!

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία για την στήριξη που προσφέρει στους αγωνιστές Ιεράρχες της Πίστεως μας!