Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδας, όπως και πολλοί άλλοι, έπρεπε να ακολουθήσει μια εναλλακτική προσέγγιση στις ετήσιες εκδηλώσεις της λόγω της κυβέρνησης 19.

Η ελληνική τελετή δεν είναι διαφορετική. Η εκδήλωση, που συνδιοργανώθηκε από τους συμπροέδρους Nick Cofclas και Peter Liagopoulos, ήταν στη μέση της τελευταίας ημέρας του τριήμερου φεστιβάλ οδήγησης μέσω της Κυριακής στο Egg Harbour Township Church.

Δεκάδες εθελοντές – από ενήλικες έως μάγειρες και συναρμολόγηση pasticcio και ελληνικών επιδορπίων έως την κατασκευή και τη συναρμολόγηση γύρων – εργάστηκαν ακούραστα στις κουζίνες και πίσω από την εκκλησία τις Κυριακές για να ωθήσουν τους Έλληνες Ορθόδοξους Νέους της Αμερικής να οδηγήσουν το φαγητό.

Υποστηρίξτε τον τοπικό τύπο
Η συνδρομή σας καθιστά δυνατή την αναφορά μας.

{Featured_button_text

Τα αδέρφια του Πέτρου Κόφκαλα και ο Ιωάννης Λιαγόπουλος ήταν μπροστά από την εκκλησία, παίρνοντας παραγγελίες από πελάτες που οδηγούν. Οι άνθρωποι ήρθαν εκ των προτέρων και πήραν παραγγελίες. Οι εθελοντές αλέθουν και μεταφέρουν τους πελάτες πίσω στον τόπο προετοιμασίας κρέατος για το Κάιρο.

READ Οι μαθητές της Gold Coast γιορτάζουν τον 200ο Ελληνικό Πόλεμο της Ανεξαρτησίας
«Χάρη σε όλους τους βοηθούς μας. Αυτό το καθιστά δυνατό», είπε ο Καφκαλάς, 28 ετών, του Lynwood.

Το ελληνικό φεστιβάλ Lycopholos συνεχίζεται για περίπου 30 χρόνια και είναι η τρίτη φορά που έκαναν μια διαδεδομένη έκδοση, όλα μέσα στον τελευταίο χρόνο από την έναρξη της επιδημίας. Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι η παραδοσιακή εποχή του έτους για το φεστιβάλ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.