Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου ανακοίνωσε ότι οι Ιερείς, η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Ιωάννου Μιας Μηλιάς, το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλα τα Σωματεία προσκαλούν τους συγχωριανούς και όλους τους πιστούς στον εορτασμό του πολιούχου της Μιας Μηλιάς στις 25-26 Σεπτεμβρίου 2021.

Το Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 6.00 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον προαύλιο χώρο του προσωρινού οικήματος του Κοινοτικού Συμβουλίου Μιας Μηλιάς, όπου υπάρχει και μικρό προσκυνητάρι αφιερωμένο στον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο.

Του Εσπερινού θα προστεί ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος συμπαραστατούμενος από τους Ιερείς της Μιας Μηλιάς και της Παλλουριώτισσας. Στο τέλος του Εσπερινού θα τελεστεί δέηση για ανεύρεση των αγνοουμένων και απελευθέρωση της πατρώας γης. Επίσης, θα τελεστούν Εθνικά μνημόσυνα των προαπελθόντων πριν, κατά και μετά την Τουρκική Εισβολή του 1974.

Την Κυριακή, ανήμερα της εορτής, 26 Σεπτεμβρίου 2021, θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα παλαιό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Ιερά Αρχιεπισκοπή.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Κοινοτάρχη κ. Ανδρέα Δημοσθένους (τηλ. 99486732).

Τα μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής είναι:

Δήμος Δημοσθένους

Κωστάκης Ιακώβου

Κωστάκης Καψός

Σταυρούλα Πογιατζή

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.