ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ EXPO - 25η Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης: Η έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και πάλι στην Κύπρο! Μετά από την έντονη επιθυμία τόσο του Αρχιερατικού όσο και του Ιερού κλήρου της Κύπρου, η έκθεση Εκκλησιαστικής τέχνης ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ επιστρέφει και πάλι στην Κύπρο και πραγματοποιείται από την Δευτέρα 18 έως την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 στη Λάρνακα, με την υψηλή Προστασία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομου Β'.

Στην σημαντική αυτή διοργάνωση συμμετέχουν αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες και δημιουργοί της εκκλησιαστικής τέχνης, κατασκευαστές εκκλησιαστικών ειδών, Ιερές Μητροπόλεις και Ιερές Μονές της Κύπρου που παρουσιάζουν τα χειροτεχνήματα τους ενώ σε ειδικό χώρο αγιογράφοι και ψηφιδογράφοι παρουσιάζουν τα έργα τους.

Η 25η Έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ έχει αφιερωθεί στον Άγιον Λάζαρο Α΄ Επίσκοπο Κιτίου και αποτελεί ένα γεγονός μοναδικό για τα εκκλησιαστικά δρώμενα της Κύπρου, πλαισιώμένο από καθημερινές παράλληλες εκδηλώσεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο προσελκύοντας το πολύπλευρο ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Θα παρουσιαστούν μοναδικά εκθέματα και έργα εκκλησιαστικής τέχνης. Όλα τα απαραίτητα λειτουργικά για τον εξοπλισμό και την ευταξία των Ιερών Ναών και Ιερών Μονών, ενθυμήματα και είδη για τα μοναστηριακά εκθετήρια και τα καταστήματα εκκλησιαστικών.

24η έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 2019

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θα λειτουργήσει στο πιο κομβικό σημείο της Κύπρου, στο νεόκτιστο χώρο ROVINETA BUILDING στη Ζώνη Ελευθέρου Εμπορίου Λάρνακας (δίπλα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας) από 09:30 έως 13:30 και 15:30 έως 19:30.

24 έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ 2019

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην γραμματεία διοργάνωσης στο τηλ.: +30 210 95 76 100 και στο www.orthodoxia-expo.gr

Χορηγός Επικοινωνίας: ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ EXPO – 25η Έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.