Οι χώροι για τη συντήρηση σορών παρέχονται από την Αρχιεπισκοπή Βουκουρεστίου μόνο σε νοσοκομεία που κατακλύζονται από μεγάλο αριθμό θανάτων που προκαλούνται από τον Covid-19.

Η Αρχιεπισκοπή Βουκουεστίου έρχεται να βοηθήσει στη κλιμάκωση της δραματικής κατάστασης που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία αναφοράς Covid-19 και τα νεκροτομεία στο Βουκουρέστι, όπου οι χώροι προσωρινής συντήρησης των σορών έχουν καταστεί ανεπαρκείς.

Η Τοπική Εκκλησία του Βουκουρεστίου θέτει όλους τους υπαίθριους χώρους των παρεκκλησίων νοσοκομείων, κοιμητηρίων και όσων βρίσκονται σε περιοχές εκτός πολεοδομικού συγκροτήματος στη διάθεση του κρατικού μηχανισμού για την προσωρινή συντήρηση των σορών, ανθρώπων όπου ο θάνατος έχει προκληθεί από τη νόσο του covid-19.

Η Εκκλησία εκφράζει την αλληλεγγύη της στα νοσηλευτικά ιδρύματα και στις αρχές που καλούνται να αντιμετωπίσουν τη χειρότερη κατάσταση της πανδημίας από την αρχή της εμφάνισής της μέχρι σήμερα.

Τέλος ευγνωμονεί τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τις μέγιστες προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά, προκειμένου να σώσουν αμέτρητες ανθρώπινες ζωές που πάσχουν βαριά από την νόσο.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.