Η Ελλάδα δεν ξεχνά τον Ελληνισμό της Διασποράς και την Ορθοδοξία, η οποία αποτελεί τον βασικό πυλώνα στήριξης των ομογενών.

Αυτό σηματοδοτεί, τόσο η επίσκεψη της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκης Κεραμέως στο Φανάρι, όσο και αυτή του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Κώστα Βλάση, στην Αίγυπτο.

«Είμεθα βέβαιοι ότι δεν θα απογοητεύσετε τον Ελληνικόν λαόν»

Στο Φανάρι βρέθηκε, χθες, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως, όπου έγινε δεκτή από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο και τα μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου.

“Σας υποδεχόμεθα μαζί με τα μέλη της Αγίας και Ιεράς Συνόδου στο Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, στο κέντρο της Ορθοδοξίας, σαν ένα προσφιλές πρόσωπο αλλά και σαν εκπρόσωπο της εντίμου Ελληνικής Κυβερνήσεως, αρμόδιο για τα θέματα της παιδείας του Γένους”, είπε στο αρχικά ο Παναγιώτατος, ενώ παράλληλα, αναφέρθηκε στη διαχρονική συμβολή του Οικουμενικού Πατριαρχείου στη Παιδεία του Γένους. «Είμεθα βέβαιοι ότι δεν θα απογοητεύσετε τον Ελληνικόν λαόν, αλλά αντιθέτως θα δώσετε μίαν πνοήν και μίαν αναψυχήν πνευματικήν για τα σχολεία, για τη νεολαία, για την παιδεία. Για όλα αυτά με τις προσευχές και με την αγάπη μας θα είμαστε πάντοτε κοντά σας», κατέληξε.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.