ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ: Ένα νέο κέντρο Συμβουλευτικής και Υποστήριξης Γονέων και Παιδιών εγκαινιάστηκε από την Εκκλησία της Ρουμανίας.

Το κέντρο είναι αφιερωμένο στην Παναγία,.

Ο πατήρ Ιλαρίων, ο Πρόεδρος της οργάνωσης Harja είπε στο Basilica.ro, ότι στόχος του νέου κέντρου είναι να «δημιουργήσει και να αναπτύξει ένα ρεαλιστικό και αποτελεσματικό σύστημα κοινωνικών υπηρεσιών για τις οικογένειες που βρίσκονται σε άσχημη θέση σε τοπικό επίπεδο».

Ουσιαστικά, η υπηρεσία αυτή έχει ως στόχο να διασφαλίσει «την κοινωνική ένταξη των ευάλωτων ομάδων με την αντιμετώπιση, τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής, της ίσης μεταχείρισης, της μη διάκρισης και το δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή για τους κατοίκους της κοινότητας».
Προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες και την κοινωνική πρόνοια για νεαρές μητέρες και έγκυες γυναίκες, συμβουλευτική κατά την εγκυμοσύνη, εξατομικευμένες συμβουλές για τους εφήβους που έχουν ανάγκη.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ρώμαν και Μπακάου κ. Ιωακείμ ευλόγησε το έργο και προέτρεψε την τοπική κοινωνία να εκτιμήσει την «μοναδικότητα του ατόμου και της ζωής και να είναι ευγνώμων για όλα δώρα που στέλνει ο ελεήμων Θεός.»

Επίσης, ο Αρχιεπίσκοπος Ιωακείμ προανήγγειλε την δημιουργία δύο νέων κέντρων φιλοξενίας για παιδιά και νέους.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ NEWS

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.