Μητρόπολη Φωκίδος.

Σήμερα ερχόμεθα μετά χαράς δια της παρούσης ανακοινώσεώς μας, να δοξολογήσουμε και να ευχαριστήσουμε τον Τριαδικό Θεό μας, την Υπεραγία Θεοτόκο, καθώς και όλους τους Αγίους της Εκκλησίας μας, διότι η Χάρις του Κυρίου μας, σκέπασε την αγιοτάτη πατρίδα μας, ιδιαιτέρως δε την Ιερά Μητρόπολή μας, στην οποία ούτε ένα κρούσμα ασθενείας δεν σημειώθηκε.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς κάθε Αρχή και Εξουσία του Νομού μας, προς όλους τους ιατρούς, τους νοσηλευτές και το εργαζόμενο προσωπικό του νοσοκομείου Αμφίσσης, καθώς και τα τοπικά ιατρικά κέντρα. Επίσης εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον ιερό κλήρο, τους μοναχούς, τις μοναχές και τον ευσεβή λαό της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, δια την άψογη συνεργασία μετά του Μητροπολίτου τους».

«Από την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 γνωστοποιούμε προς όλες τις Ιερές Μονές, τις ενορίες, τους προσκυνηματικούς ναούς, τα κοιμητήρια και τα εξωκκλήσια μας, ότι ξεκινούν να τελούν κανονικά όλες τις ιερές ακολουθίες και Θείες Λειτουργίες της Εκκλησίας μας, σύμφωνα με τις αποφάσεις και τις σχετικές οδηγίες του Κράτους και της Ιεράς ημών Συνόδου.
Τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας θα λειτουργούν κανονικά ως και πρότερον».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.