Αναχώρησε σήμερα Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 για την Αγία Πετρούπολη (Ρωσία), Αντιπροσωπεία του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, προκειμένου να συμμετάσχει στην εκεί Διεθνή Έκθεση Τουρισμού.

Η Αντιπροσωπεία του Συνοδικού Γραφείου αποτελείται από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη κ. Σπυρίδωνα Κατραμάδο, Γραμματέα, ως επικεφαλής, και τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο κ. Ευάγγελο Φεγγούλη Μέλος της Διοικούσης Επιτροπής του ως άνω Γραφείου.

Η Εκκλησία της Ελλάδος στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας μεταξύ του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων και του Υπουργείου Τουρισμού φιλοξενείται τα τελευταία χρόνια στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού στην Ρωσία (Μόσχα και Αγία Πετρούπολη) στο κεντρικό περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες συνεκθέτες.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα διατεθούν επικαιροποιημένο ξενόγλωσσο (ρωσικά, αγγλικά, κλπ.) έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό Ιερών Μονών και Προσκυνημάτων των Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Τα εγκαίνια του Ελληνικού Περιπτέρου στην Έκθεση, θα γίνουν με την παρουσία του Προξένου της Ελλάδος στην Αγία Πετρούπολη και του κ. Πολύκαρπου Ευσταθίου, Διευθυντού του Γραφείου ΕΟΤ Ρωσίας.

Η Αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Ελλάδος θα παραμείνει στην Αγία Πετρούπολη μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019. Κατά το διάστημα αυτό θα δοθεί η ευκαιρία συναντήσεων με Εκκλησιαστικούς και με άλλους Κρατικούς και Ιδιωτικούς Φορείς της Ρωσίας και επαγγελματίες του Τουρισμού.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.