Συνεχίζει να «οργώνει» την Αυστραλία από άκρη σε άκρη ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος. Αυτή τη φορά την «τιμητική» της είχε η ενορία του Αγίου Παντελεήμονος στο Dandenong (Μελβούρνη) όπου πήγε ο Σεβασμιώτατις για να ευλογήσει τη φιλανθρωπική εργασία της εκκλησίας με τον τίτλο «FEED500» που απευθύνεται προς τον πονεμένο συνάνθρωπό που βρίσκεται στην περιοχή.

Στο πλαίσιο του προγράμματος που στηρίζεται σε εθελοντές και δωρητές έχουν φτιαχτεί περισσότερα από 6000 σάντουιτς κι έχουν δωρηθεί ρούχα παπούτσια σε αυτούς που έχουν ανάγκη αλλά και παιχνίδια σε παιδιά και εφήβους που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της περιοχής.

Τηρώντας τους κανόνες υγιεινής ο Σεβασμιώτατος έπλυνε τα χέρια του, φόρεσε γάντια, κάθισε δίπλα στους εθελοντές και αφού παρατήρησε προσεκτικά τι έκαναν οι υπόλοιποι έφτιαξε κι ο ίδιος σάντουιτς για τους απόρους

«Θα ήθελα να σας συγχαρώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Το πιο σημαντικό δεν είναι ότι προσφέρουμε ένα σάντουιτς, το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε όλοι σχέση με αυτήν την προσφορά. Και επιπλέον, έχει μεγάλη σημασία που βλέπω τόσους νέους εδώ, εφήβους και παιδιά που αυτή τη στιγμή, πιστεύω, μαθαίνουν πως να μοιράζονται, γεγονός μεγάλο και σπουδαίο για την κοινωνία μας στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος έχει αγκαλλιάσει από την πρώτη στιγμή της Αρχιεπισκοπείας του την ομογένεια ενώ ρίχνει μεγάλο μέρος στους νέους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.