ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Η Εκκλησία γιορτάζει! Επέτειος χειροτονίας π Δημητρίου από τον Μακαριστό Χριστόδουλο.

18/07/1999 – 18/07/2021
Η Θεία Χάρις η πάντοτε τα ασθενή θεραπεύουσα και τα ελλείποντα αναπληρούσα, προχειρίζεται Δημήτριον τον ευλαβέστατον διάκονον εις πρεσβύτερον…. ευξώμεθα ούν υπέρ αυτού ίνα έλθει η Χάρις του Παναγίου Πνεύματος….. Αυτά τα λόγια ακούστηκαν απο το στόμα του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου με τρεμάμενη φωνή και με δάκρυα στα μάτια, την Κυριακή των Αγίων Πατέρων 18 Ιουλίου 1999 ενώπιον του φρικτού Θυσιαστηρίου στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό Αγίου Αιμιλιανού στο λόφο Σκουζέ. Μια ημέρα που σηματοδότησε την αρχή ενός μεγάλου πνευματικού έργου έως και σήμερα.

Αρχή και τέλος το φλεγόμενο απο θεία Χάρη Άγιο Θυσιαστήριο, το φλεγόμενο χέρι του Αρχιεπισκόπου, το γονάτισμα του εφημέριου μας στην Αγία τράπεζα και η προσευχή του….. ” Γλυκέ μου Ιησού δέξε με στον αμπελώνα σου….. δώσε μου τη Χάρη σου….. 22 χρόνια διαρκούς αγώνα…..22 χρόνια ολοκληρωτικά θυσιαστικής-Σταυρώσιμης πορείας….!!!! Του ευχόμαστε μέσα απο την καρδιά μας, να έχει υγεία και να συνεχίζει να διακονεί Θεώ και ανθρώπους και η Χάρη του Θαυματουργού Τιμίου Σταυρού που άξια κρατά στα χέρια του να ακτινοβολεί σε όλο τον κόσμο το Φώς του Χριστού, θαυματουργώντας στα σώματα και τις ψυχές όλων μας!!! ΑΞΙΟΣ….!!!

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Γεωργιος Κριτσιδήμας

Πάτερ Δημήτριε την Ευχή σας. Δε ήξερα ότι είχατε χειροτονηθη από το Μακαριστό Χριστόδουλο, τυχαία όλα αυτά που συμβαίνουν στο εκκλησάκι στο Λυκαβηττό; Όχι το Πανάγιο Πνεύμα ήρθε και κάθισε επάνω σας και εσείς αγωνηστικατε για να μην φύγει. Ας είναι Ευλογημένο το Ονομα του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού όπου με την Δύναμη του Τιμίου Σταυρού γίνονται πολλά θαύματα. Αιώνια η Μνήμη το Μακαριστό Χριστόδουλου. Και εσάς να σας εχει ο Κύριος καλά. Άξιος!!!