Την ΔΙΣ επισκέφθηκε χθες και ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στην σημαντική συμβολή της Εκκλησίας και ιδιαίτερα των Μητροπόλεων στο λεκανοπέδιο Αττικής και στη Θεσσαλονίκη στην εφαρμογή του προγράμματος σίτισης περισσοτέρων από 60.000 συνανθρώπων μας που είχαν ανάγκη. «Η δική σας βοήθεια ήταν πολύτιμη ώστε να γίνει πράξη αυτό το Πρόγραμμα του υπουργείου Εσωτερικών και της Αυτοδιοίκησης».

Στο Συνοδικό Μέγαρο μετέβη ο υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να παραλάβει από την Εκκλησία υγειονομικό υλικό για την ενίσχυση του συστήματος υγείας. Πρόκειται για δέκα μόνιτορς για τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, αξίας 85.000 ευρώ και έναν κεντρικό σταθμό παρακολούθησης επίσης για τις ΜΕΘ αξίας 12 χιλιάδων ευρώ.

Την περασμένη Τρίτη πέρασε το κατώφλι του Συνοδικού Μεγάρου, όπου συνεδρίαζε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος. Ο υπουργός παράλαβε από την Εκκλησία τέσσερις θερμικές διόπτρες σύγχρονης τεχνολογίας αξίας 40.000 ευρώ, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για την θωράκιση των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο.

Η προσφορά αυτή καθίσταται πολύ σημαντική, με δεδομένη την έκρυθμη κατάσταση που διαμορφώνεται εκ νέου στα σύνορά μας με την Τουρκία.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.