ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ: Σημαντική προσφορά από τον Εσταυρωμένο σε καταστήματα κράτησης - διένειμε καινές διαθήκες.

Ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», ξεκίνησε τις δραστηριότητές του – για το 2019 – διανέμοντας σ’ όλους τους χώρους κράτησης της περιοχής μας δεκάδες ξενόγλωσσες Καινές Διαθήκες (στα Ρωσικά, Ρουμανικά, Αραβικά, Τουρκικά, Περσικά κ.ά.). Είναι αλήθεια, πως στην περιοχή μας κρατούνται πολλοί αλλοδαποί συνάνθρωποί μας. Μόνο η φυλακή του Βόλου φιλοξενεί 120 περίπου αλλοδαπούς κρατουμένους.

Αν υπολογίσουμε δε και τον αριθμό των κρατουμένων που κρατούνται στη φυλακή της Κασσαβέτειας και των κρατητηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας, τότε ο αριθμός των εγκλείστων αλλοδαπών αυξάνεται πάρα πολύ.

Η έμπρακτη αγάπη κάποιου ευλογημένου συνανθρώπου μας, εκ του εξωτερικού, που χρηματοδότησε την αγορά 217 Καινών Διαθηκών, έδωσε την δυνατότητα στο Δ.Σ. του «Ε» να κάνει ιεραποστολή σε χώρους όπου η μοναξιά οδηγεί τους ανθρώπους να αναζητούν και μια επικοινωνία με τον Κύριο.

Έχει, επίσης, μεγάλη σημασία να γνωρίζουν όλοι οι άνθρωποι της…»ελεύθερης» κοινωνίας μας πως όλοι οι φυλακισμένοι είναι πλάσματα του Θεού και στο πρόσωπό τους θα πρέπει να βλέπουμε τον Ίδιο τον Κύριο Ιησού Χριστό που είπε: «ΕΝ ΦΥΛΑΚΗ ΗΜΗΝ και ήλθατε προς με». Γι’ αυτό και το κεντρικό μήνυμα του «Ε» είναι: «Και ο κρατούμενος είναι αδελφός μας»!!

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.