Αρχιεπίσκοπος Μαυροβουνίου και Παραθαλασσίας κ. Αμφιλόχιος.

«Κανένας από τους συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία δεν μπορεί να πει ότι εκπροσωπεί την Εκκλησία σε αυτό το πολιτικό παιχνίδι.

Ωστόσο, έχουμε το δικαίωμα, χωρίς ανάμιξη στην εκλογική διαδικασία, να ευχόμαστε ευτυχία και ευλογία του Θεού σε όποιον επιδιώκει ειλικρινά την αλλαγή προς το καλύτερο» .

«Η Εκκλησία δεν πηγαίνει στις κάλπες, ούτε έχει θέση εκεί, αλλά θέλει να ευχηθεί ευτυχία σε όποιον ζητά ειλικρινά μια αλλαγή στη ζωή στο Μαυροβούνιο προς το καλύτερο, που αγωνίζεται για δικαιοσύνη, σεβασμό στο Σύνταγμα, ακόμη και ενάντια στην ανομία σε σχέση με τη θρησκεία και την Εκκλησία»

«Πρόκειται προφανώς για μια συνέχεια της παράλογης πολιτικής τους, που στρέφεται κατά της συνταγματικής τάξης αυτής της χώρας. Ξεκίνησε πέρυσι στα κομματικά συνέδρια του κόμματος όταν ανακοινώθηκε ότι το κόμμα θα «ανοικοδομήσει την εκκλησία» και συνέχισε με την ανοιχτή απειλή τους ότι το κράτος θα σχηματίσει «εθνική εκκλησία των Μαυροβουνίου».

Αυτό που μας ανησυχεί περισσότερο ως Εκκλησία είναι οι συνθήκες της ζωής που θα συμβούν μετά από αυτήν την πανδημία, κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Πιστεύουμε ότι ο Κύριος ο Θεός δεν θα αφήσει τον λαό Του.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.