Έλευση ιεράς εικόνας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων (16-20 Σεπτεμβρίου 2019).

Η Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι, από την ερχόμενη Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής, 20 Σεπτεμβρίου 2019, θα μεταφερθεί σε ιερούς ναούς της μητροπολιτικής μας περιφέρειας, προς ευλογία και αγιασμό των πιστών, η ιερά Εικόνα των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην οποία υπάρχει εγκιβωτισμένο τεμάχιο του Τιμίου Ξύλου και φυλάσσεται στο Σκευοφυλάκιο του Πατριαρχικού Ιερού Ναού στα Ιεροσολύμα.

Το ιερό κειμήλιο θα κομίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος, Έξαρχος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων εν Κύπρω και θα υποδεχθεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος.

Πρόγραμμα

Το μεσημέρι της Δευτέρας, 16 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 12 θα γίνει η υποδοχή της ιεράς εικόνας στον Ιερό Ναό Παναγίας στην Αγία Νάπα όπου και θα παραμείνει για προσκύνηση μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, 17 Σεπτεμβρίου 2019 (ώρα 5:30μ.μ).

Το απόγευμα της Τρίτης, 17 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 6:00μ.μ η ιερά εικόνα θα μεταφερθεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι, όπου θα παραμείνει για προσκύνηση μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, 19 Σεπτεμβρίου 2019 (ώρα 5:30μ.μ).
Το απόγευμα της Πέμπτης, 19 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 6:00μ.μ η ιερά εικόνα θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος στη Σωτήρα, όπου θα παραμείνει για προσκύνηση μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, 20 Σεπτεμβρίου 2019 (ώρα 1:00μ.μ). Κατόπιν θα αναχωρήσει για την Εξαρχία του Παναγίου Τάφου στη Λευκωσία.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.