ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Απίστευτες πράξεις από τα καταδικασμένα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που δεν διστάζουν να καταγράφουν τώρα και Αγιορείτες μοναχούς για τους δόλιους σκοπούς τους.

Κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο ένα βίντεο με πρωταγωνιστές έναν Γέροντα από το Άγιο Όρος και συγκεκριμένα τον Γέροντα Άνθιμο ο οποίος φέρεται να συνομιλεί με καταδικασμένο μέλος της εγκληματικής οργανωσης χρυσή αυγή, και να του εκφράζει τη στήριξή του.

Παρόλο που δεν έχει ακόμη ελεγχεί αν το βίντεο είναι προιον μοντάζ, μέσα ακούγονται τα εξής από τον Γέροντα: “Όσοι αγαπούν την Πατρίδα τους δε φοβούνται τη φυλακή, ούτε το θάνατο. Μη ξεχνάτε τον Κολοκοτρώνη, τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, τον Ιωάννη Καποδίστρια και το ΟΧΙ του Ιωάννη Μεταξά. Δεν μπορούν να φυλακίσουν τις Ιδέες μας!”

Ο Γέροντας φαίνεται να μην ακούει τις ερωτήσεις του μέλους της εγκληματικής οργανωσης από την άλλη άκρη της γραμμής ενώ σίγουρα δεν γνωριζει πως καταγράφεται παράνομα η φωνή του εφόσον όντως υφίσταται αυτή η συνομιλία.

Είναι προφανές πως τα μέλη της εγκληματικής οργανωσης οι πράξεις των οποίων σόκαραν κάθε υγιή πνευματικά Έλληνα προασπαθούν να εμπλέξουν το Άγιο Όρος στους δόλιους σκοπούς τους.

Δεν θα τους αφήσουμε.

ΑΓΙΟΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ: Εκκλησία και λαός προσκύνησαν τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό από το Άγιο Όρος

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-7)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.