Τον μικρό Διονύση επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» όπου νοσηλεύεται μετά το ατύχημά του. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ο “Άγιος Διονύσιος από καρδιάς να προστατέψει τον μικρό Διονύση” ο οποίος πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση συγκόλλησης χεριού.

“Εκεί ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής αρχικά, και εν συνεχεία οι ιατροί του Νοσοκομείου, με κατέπληξαν, με συγκίνησαν και με γέμισαν θαυμασμό με τις αναφορές τους, τις σχετικές με την σωστή αντιμετώπιση του τραγικού περιστατικού, εκείνες τις πρώτες κρίσιμες ώρες καθώς και για την μεγάλη και καθοριστική συμβολή των δικών μας ιατρών, στην προσπάθεια να σωθεί το χεράκι του Διονύση”, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Δωδώνης ο οποίος επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

“Αισθάνομαι την ανάγκη να πω, ότι έχω μείνει άναυδος από την ηρεμία, την ψυχραιμία, τη στάση και συμπεριφορά του μικρού ασθενούς. Ένα παιδάκι, όπου το ύφος, το βλέμμα του, η ευγένεια και η υπομονή του, ξεπερνούν ακόμη και τον πλέον ψύχραιμο ενήλικο”, επεσήμανε ο Σεβασμιώτατος.

“Φρονώ ότι ο Άγιός μας έχει τον ρόλο Του μέχρι εδώ και εύχομαι από καρδιάς να προστατέψει τον Διονύση, έτσι ώστε να επιστρέψει γρήγορα στο σπίτι, στο σχολείο και στους φίλους του και να γίνει ένας άξιος συμπολίτης μας, προς χαρά των γονέων του!”, κατέληξε.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.