Με συγκίνηση παραθέτω την επιστολή που έλαβα από τον Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, π. Αθανάσιο Μισσό για την συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Κηφισιάς.

Αυτούσια η επιστολή:

Ευχετήριον Γράμμα επί τη Ανακοινώσει της Υποψηφιότητας σας για Δήμαρχος Κηφισιάς

Ο κάτωθι υπογράφων, Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιος Μισσός, άσμενος διατελώ άμα το ακούσματι της ανακοινώσεως σας ως υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς.

Γνωρίζω υμάς έτη πολλά ελλογιμώτατε κ. Ανδρέα Καραγιάννη και τεθαυμακώς παρίσταμαι δια το ήθος, την παρρησίαν και τον ανήστακτον δήλον, ον επιδεικνύετε καθ’ ημέραν δια το ευσεβές ημών έθνος, την επί γης στρατευομένην του Χριστού ημών Εκκλησίαν και τον χειμαζόμενον παντοίως περιούσιον λαόν.

Οι δημότες Κηφισιάς δέον όπως προκρινώσι σε και καταστήσωσι σε εις τον Δημαρχιακόν Θώκον καθότι πληρείτε αξίως άπαντα όσα προσόντα η τοιαύτη θέσις απαιτεί.

Τούτο το γράμμα φαντάζει ελάχιστον ανθ’ ώνπερ περ’ υμίν έλαβον.

Οι ευχές και οι προσευχές μου ως θυσία αινέσεως στον Παντεπόπτην Κύριον όπως ευοδώση εν παντί τους κόπους και τους μόχθους σας καθώς άνθρωποι αλτρουιστές και επαινετοί είναι καθ΄ όλα δίκαιον να καταλαμβάνουν τα δημόσιο αξιώματα.

Διαπρύσιος επιστήθιος και ευχέτης προς Κύριον

Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιος Μισσός

Κηφισιά, Ποιότητα ζωής – Ανδρέας Καραγιάννης: Με πίστη και όραμα βγαίνουμε μπροστά για το μέλλον των παιδιών μας

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.