Ο Μαραθώνιος δρόμος εμπνέει μέσω της θέλησης, της επιμονής, της αφοσίωσης, της αγωνιστικότητας, της συνέπειας και της πίστης στον τελικό στόχο: αυτόν του τερματισμού, της ολοκλήρωσης, του αλτρουισμού και της δικαίωσης του αγώνα, και οι Δρομείς Ελπίδας απέδειξαν ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!

Δείτε τις μοναδικές στιγμές και τον “πιλότο” της κούρσας, Δημήτρη Γλυκό, να τερματίζει όρθιος και να παραλαμβάνει το μετάλλιο του!

Απεριόριστη η χαρά για την ομάδα καθώς σε αυτόν τον αγώνα εγκαινιάσαμε την ολοκαίνουρια, πλήρως εξοπλισμένη Joelette μας, δωρεά του Ιδρύματος Anthony E. Comninos για τους Δρομείς Ελπίδας της Σύρου!

Η μεγάλη οικογένεια των «Δρομέων Ελπίδας», οι πιλότοι και οι οικογένειες τους ευχαριστούν όλους όσους είναι μαζί τους, υπηρετώντας την ανάγκη της κοινωνίας για έναν κόσμο πιο δίκαιο και αλληλέγγυο και στηρίζοντας την ισότιμη πρόσβαση στην χαρά της ζωής, που είναι ο αθλητισμός!

Οι Δρομείς Ελπίδας συμμετέχουν σε αγώνες τρεξίματος, “τρέχουν” τα παιδιά, διανύουν αποστάσεις με το ειδικό αμαξίδιο, την joellete και φτάνουν στη γραμμή τερματισμού, μοιραζόμενοι συναισθήματα χαράς, βλέποντας τα μάτια των “πιλότων” να λάμπουν.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.