Κορυφώνονται οι παραδόσεις κρέατος και τροφίμων από την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» όσο πλησιάζουν οι ημέρες για τον εορτασμό των Γενεθλίων του Σωτήρος μας Ιησού Χριστού. Για ακόμη μία χρονιά, ο στόχος να φτάσει έστω και λίγη αγάπη ή και ένα χαμόγελο στους πάσχοντες και αναξιοπαθούντες αδελφούς μας, που φτάνουν τα 1.200 άτομα, φαντάζει εφικτός.

Καθημερινά οι Ιερείς και οι εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» γίνονται δέκτες της τεράστιας αυτής προσπάθειας όλων των Κορινθίων και νυχθημερόν πασχίζουν αφενός να συγκεντρώσουν τις προσφορές και αφετέρου να τις μοιράσουν στους έχοντες την ανάγκη. Συγκεκριμένα εκτός από μεμονωμένους Χριστιανούς και τις Ενορίες της Ι. Μητροπόλεώς μας, που προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, η Ιερά Βασιλική και Πατριαρχική Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Αγίου Όρους προσέφερε ένα τόνο κοτόπουλα και η Κορινθιακή επιχείρηση «ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΡΜΑ Α.Ε.» προσέφερε 266kg νωπού κρέατος.

Συνολικά για αυτές τις ημέρες από τη «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» δόθηκαν και θα συνεχίζονται να δίνονται 1,5 τόνος κρέας και κοτόπουλα και 6 τόνοι τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Οι υπεύθυνοι Ιερείς και οι εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» αισθανόμαστε την βαθύτατη υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους ανωτέρω για την έμπρακτη στήριξη τους στο έργο της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ», έτσι ώστε να πραγματοποιείται και η αρχική προτροπή και θέληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου ότι «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και «ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΜΑΣ» ειδικά τις Άγιες Μέρες.

Ευχόμαστε δε σε όλους «Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα» με υγεία, ευτυχία και οικογενειακή γαλήνη!

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.