Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται σε καθημερινή βάση η προσέλευση κλήρου και λαού στη Μητρόπολη Αθηνών για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί», την οποία κόμισε ο Πρωτεπιστάτης του Αγίου Όρους, Γέροντας Χριστοφόρος Ιβηρίτης και αντιπροσωπεία Αγιορειτών μοναχών την περασμένη εβδομάδα.

Μεταξύ αυτών και η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου, τελευταία σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, όπως κάνει γνωστό ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Και πάλι σήμερα προσκύνημα στη γλυκιά μας Παναγιά Άξιον Εστί, μαζί με την κ. Δήμητρα Παπανδρέου. Ράναμε το σεπτό εικόνισμα με τα δάκρυα της αγάπης και της απέραντης ευγνωμοσύνης μας για τις άπειρες ευεργεσίες Της. Πλήθος Πιστών, ιδιαίτερα νέων παιδιών, στο προσκύνημα της Μεγάλης Μητέρας. Ακοίμητος φρουρός ο παπα Θωμάς Συνοδινός και οι Αγιορείτες Πατέρες. Η Ρωμιοσύνη πορεύεται κρατώντας γερά το “φουστάνι της Παναγίας”, όπως έλεγε ο Άγιος Παϊσιος ο Αγιορείτης και δεν έχει τίποτα να φοβάται», αναφέρεται στην ανάρτηση η οποία συνοδεύεται από τις σχετικές φωτογραφίες.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.