Το έργο της Διεθνούς Ορθόδοξης Χριστιανικής Φιλανθρωπίας (IOCC) για την υποστήριξη παιδιών με αναπηρία συνεχίζεται στην Ιορδανία παρέχοντας ολοκληρωμένη φροντίδα.

Πρόσφατα, η IOCC ολοκλήρωσε την πρώτη από τις πολλαπλές προγραμματισμένες δραστηριότητες σε συνεργασία με το ίδρυμα “La Liga’ στην κατασκήνωση Azraq.

Μέσω της πολυετούς παρουσίας της στο Azraq, η IOCC έχει επικεντρωθεί στο να βοηθά τα άτομα με προβλήματα όρασης και ακοής, καθώς και με άλλες αναπηρίες έτσι ώστε να λαμβάνουν τη φροντίδα που χρειάζονται.

Αυτή η νέα πρωτοβουλία υιοθετεί μια διαφορετική αλλά συμπληρωματική προσέγγιση, με την IOCC και το Ίδρυμα “La Liga” να συνεργάζονται για να κάνουν τα παιδιά με αναπηρίες να συμμετέχουν περισσότερο σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες στην κατασκήνωση, όπως το ποδόσφαιρο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εν μέσω της πανδημίας της COVID-19, οι ευκαιρίες για διασκεδαστικές δραστηριότητες όπως αυτές έχουν περιοριστεί — αν και είναι ζωτικής σημασίας για την ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών.

Ο στόχος αυτής της φιλανθρωπικής δράσης, είναι η IOCC μαζί με το Ίδρυμα “La Liga” να βοηθήσουν τα παιδιά με αναπηρίες να βρουν μια ολοκληρωμένη, χωρίς αποκλεισμούς, θέση στην κοινότητα της κατασκήνωσης, καθώς και να βρουν μια ασφαλή και διασκεδαστική διέξοδο.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.