Ο Διεθνής Οργανισμός για την Ορθόδοξη Χριστιανική Φιλανθρωπία (IOCC) κλείνει αυτόν το μήνα τα 30 χρόνια κοινωνικής και φιλανθρωπικής δραστηριότητας και προσφοράς βοήθειας σε παγκόσμια κλίμακα.

Η IOCC, με έδρα τη Βαλτιμόρη – Μέριλαντ (ΗΠΑ), είναι μια ανθρωπιστική οργάνωση που συνδέεται με την Συνέλευση κανονικών Ορθοδόξων Επισκόπων των ΗΠΑ που υποστηρίζει κοινότητες που έχουν πληγεί από καταστροφές και φυσικές καταστροφές.

Ο Διεθνής Οργανισμός για την Ορθόδοξη Χριστιανική Φιλανθρωπία λειτουργεί σε περισσότερες από 60 χώρες. Επί του παρόντος, τα προγράμματα επικεντρώνονται σε πέντε είδη αναγκών: α. Στην ετοιμότητα και στην ανταπόκριση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. β. Στην υγεία. γ.Στο νερό, την αποχέτευση και την υγιεινή, δ.Στα βιώσιμα μέσα διαβίωσης. ε.Στη γεωργία και την εξασφάλιση επισιτιστικής ασφάλειας.

“Ήταν τιμή και προνόμιο της IOCC να βοηθήσει την Εκκλησία σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 30 χρόνια. Προσπαθήσαμε να κάνουμε πράξη την Ορθόδοξη Πίστη”, δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τριανταφίλου, εκτελεστικός Διευθυντής και Πρόεδρος του Διεθνούς Ορθόδοξης Χριστιανικής Φιλανθρωπίας.

Τα τελευταία 30 χρόνια, τα προγράμματα και τα έργα της IOCC έχουν βοηθήσει στην υποστήριξη αμέτρητων κοινοτήτων και ατόμων σε όλο τον κόσμο. Είτε μέσω έργων μεγάλης κλίμακας, μετά από ανθρωπογενής καταστροφή ή από φυσικές καταστροφές, είτε μέσω του σχηματισμού ισχυρών και οικονομικά ανεξάρτητων κοινοτήτων μέσω της εφαρμογής βιώσιμων προγραμμάτων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.