Εσπερίδα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11.12.2019 στο Αμφιθέατρο του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου με θέμα την σπάταλη τροφίμων και γενικά των πόρων. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Τράπεζα τροφίμων.

Μεταξύ των ομιλητών συμπεριλαμβανόταν και η Διευθύντρια του ΚΕΣΟ δημοσιογράφος κα Μαίρη Πίνη η οποία αναφέρθηκε στη «Σπατάλη Τροφίμων, το εγχείρημα του ΤΕΒΑ, η εμπειρία εμπλοκής του ΚΕ.Σ.Ο.». Άλλοι ομιλητές ήταν: ο κ. Κωνσταντίνος Αμπελιώτης, Αναπληρωτής Πρύτανη Οικονομικού Προγραμματισμού, Φοιτητικής Μέριμνας και Διοίκησης, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο μίλησε με θέμα: «Δραστηριότητες του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων».

Ο κ. Παναγής Βουρλούμης Πρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος της Τράπεζας Τροφίμων ο οποίος αναφέρθηκε σε θέματα της Τράπεζας Τροφίμων σε Σχέση με το ΤΕΒΑ. Ο κ. Βασίλης Λιόγκας Συνεργάτης ΓΓ Φυσικού Περιβάλλοντος & Υδάτων, Υπουργείο Περιβάλλοντος μίλησε με θέμα την κυκλική οικονομία και την εξοικονόμηση πόρων. Η κα. Angela Frigo ΓΓ Ομοσπονδίας Τραπεζών Τροφίμων Ευρώπης (FEBA), που ανέπτυξε τις «Κατευθυντήριες γραμμές της ΕΕ σχετικά με τη δωρεά τροφίμων – οδηγία της ΕΕ του 2017». Χρέη συντονιστής της εκδήλωσης έκανε ο κ. Ηλίας Ντεμιάν, Ερευνητικός Συνεργάτης του Ιδρύματος Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ)

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.