Με πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από αξιόλογους ομιλητές συνεχίζεται το Ελεύθερο Βήμα Προβληματισμού και Διαλόγου που διοργανώνει το Ίδρυμα Νεότητος και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών και πάσης Ελλάδος, με την προτροπή και ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου.

Πρόκειται για ένα «Βήμα» που προσπαθεί να είναι όσο πιο κοντά γίνεται στους προβληματισμούς του σύγχρονου ανθρώπου και να απαντά, με τρόπο άμεσο και πρακτικό, στα ερωτήματα και τις αναζητήσεις του. Δεν αποτελεί στόχευση του μία ενδιαφέρουσα μεν αλλά θεωρητική προσέγγιση θεολογικών ζητημάτων, αλλά πραγματικά ο συγκεκριμένος τρόπος που η διδασκαλία της Εκκλησίας μας καλείται να συντρέξει την καθημερινότητα που αντιμετωπίζει ο σημερινός πολίτης του κόσμου.

Αυτή την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, διαδικτυακά στις 7.30 μ.μ., o Πρωτοπρεσβύτερος Θεμιστοκλής Μουρτζανός, Δρ Θεολογίας -Εκπαιδευτικός – Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας θα μιλήσει με θέμα:”Ένας ειλικρινής διάλογος για πληγές και απώλειες. Οικογένεια, φιλία, εργασία, ζωή : τίποτε δεν είναι αυτονόητο”.

Οι συμμετέχοντες υποβάλλουν γραπτώς σχόλια και ερωτήματα, ενώ ο εισηγητής δέχεται και απαντά σε ερωτήσεις που γίνονται εκείνη τη στιγμή.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, όπως και σε άλλες πρωτοβουλίες του Ιδρύματος Νεότητος και Οικογένειας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.