Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς

Στην κατάμεστη αίθουσα του Προκοπείου Πολυδυνάμου Εκκλησιαστικού Κέντρου, πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, η Χριστουγεννιάτικη εορτή των Κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

Την εορτή διοργάνωσαν τα Κατηχητικά Σχολεία των Ενοριών Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Μικρού Εμβόλου και Αγίας Παρασκευής Νέας Κρήνης.

Μέσα σε γιορτινή και πανευφρόσυνη ατμόσφαιρα, αρμόζουσα στο κλίμα των ημερών, τα παιδιά των Κατηχητικών τραγούδησαν παραδοσιακά Κάλαντα, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παρουσίασαν σκετς και θεατρικό δρώμενο.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο οικείος Ποιμενάρχης κ. Ιουστίνος, με συγκίνηση συνεχάρη όλα τα παιδιά για την άψογη και άρτια, από κάθε πλευρά, εκδήλωση.

Ιδιαιτέρως, συνεχάρη τους υπευθύνους Ιερείς, π. Δημήτριο Δαμιανίδη και π. Γεώργιο Βαγγελινό, αλλά και τους Κατηχητές των παραπάνω ενοριών, για την προσπάθεια και τον κόπο που κατέβαλαν τόσο για την εορτή, όσο και στην κατήχηση.

Ευχήθηκε, τέλος, καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους τους παρόντες, και προέτρεψε πατρικώς τους γονείς να ζήσουν τις άγιες αυτές ημέρες πνευματικά, εντός της λατρευτικής ζωής της Εκκλησίας, αποφεύγοντας τον πειρασμό της πλήρους εκκοσμίκευσης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.