Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου ανέπτυξε μια δική του στρατηγική για να ανακόψει τη δράση των αρνητών κληρικών.

Τιμωρία για τους αρνητές ιερείς που παρά τις συστάσεις για την αναγκαιότητα του εμβολίου, δεν έχουν εμβολιαστεί και χειραγωγούν τους πιστούς σε αντιεπιστημονικές συμπεριφορές
Φωνή λογικής, που μαρτυρά συμπόρευση με την επιστήμη, ορθώνει η Μητρόπολη Ζακύνθου που υποδεικνύει ξεκάθαρα την ανάγκη οι κληρικοί να ακολουθούν τους υγειονομικούς κανονόνες. Ο Μητροπολίτης Ζακύνθου ανέπτυξε μια δική του στρατηγική για να ανακόψει τη δράση των αρνητών κληρικών.

Αποφάσισε να τους αφαιρέσει το δικαίωμα να εξομολογούν πιστούς κάτι που είναι ιδιαίτερα υποτιμητικό για τους ιερείς.

Η τιμωρία αφορά στους αρνητές ιερείς, αυτούς δηλαδή που παρά τις συστάσεις για την αναγκαιότητα του εμβολίου, δεν έχουν εμβολιαστεί και χειραγωγούν τους πιστούς σε αντιεπιστημονικές συμπεριφορές.

Σε ανακοίνωση ο Σεβασμιότατος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν επιτρέπεται οι πνευματικοί πατέρες, οι ιερείς να γίνονται ηθικοί αυτουργοί σε θανάτους ανύποπτων και ευκολόπιστων εξομολογούμενων, να δημιουργούν κοινωνικά δράματα και να έχουν λόγο για ιατρικά ζητήματα».

Μάλιστα, ο Μητροπολίτης λέει ότι επιβάλει αυτού του είδους το πνευματικό επιτίμιο της στέρησης του δικαιώματος να εξομολογούν τους πιστούς στους ανυπάκουος και απείθαρχους κληρικούς ενώ επιφυλάσσεται για την επιβολή και άλλων μέτρων για την διαφύλαξη της υγείας των πιστών.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.