“Ως Εκκλησία καλούμαστε να προβαίνουμε σε φιλανθρωπικό έργο σε όσους έχουν ανάγκη και υποφέρουν, καθώς και να προστατεύουμε τους ευάλωτους και να εργαζόμαστε ως προς το όφελος του κοινού καλού, χωρίς διακρίσεις. Για αυτούς που επιθυμούν να εμβολιαστούν ή να λάβουν την τρίτη ενισχυτική δόση, σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών, μπροστά σε αυτήν την μεγάλη αναταραχή, πρέπει να είμαστε σε θέση να τους βοηθήσουμε”.

“Καθώς η κυβέρνηση και οι γιατροί εντείνουν τις προσπάθειες για τον εμβολιασμό του πληθυσμού, εμείς, ως Αρχιεπισκοπή, επιθυμούμε να βοηθήσουμε με όποιον δυνατό τρόπο, αυτούς που με τη θέλησή τους, επιλέγουν να εμβολιαστούν ή να λάβουν την ενισχυτική δόση. Είναι αστικό μας καθήκον να προσφέρουμε βοήθεια και να είμαστε υποστηρικτικοί σε μια τέτοια κοινωνική κρίση. Ας κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να βοηθήσουμε τους ευάλωτους και όσους έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και την ανταπόκρισή σας σε αυτήν την απαίτηση, σε τέτοιες δύσκολες μέρες για την Μεγάλη Βρετανία και την ανθρωπότητα.

Τις θερμές μου ευχές”.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.