Ανακοίνωση για την πρόσφατη εκδημία του Κρητικού καλλιτέχνη Αντώνη Φραγκιαδάκη εξέδωσε η Αρχιεπισκοπή Κρήτης, στην οποία εκφράζει τη θλίψη της για έναν πρόθυμο συνεργάτη της τοπικής εκκλησίας και δεξιοτέχνη της κρητικής μουσικής.

«Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, με πολλή θλίψη πληροφορήθηκε την κοίμηση του αοιδίμου Αντωνίου Φραγκιαδάκη, δεξιοτέχνη καλλιτέχνη της Κρητικής Παραδοσιακής Μουσικής.

Ο αείμνηστος υπήρξε ένας άνθρωπος φωτεινός, μία αρχοντική φυσιογνωμία, πρόθυμος συνεργάτης της Τοπικής μας Εκκλησίας στις κατά καιρούς προσκλήσεις Της, να συνδράμει με τις μουσικές του δεξιότητες στο φιλανθρωπικό έργο Της, μέσω των δράσεων της Διακονίας Αγάπης.

Το πέρασμά του από τη γη, είναι ένα λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση.

Εκφράζουμε προς τον αδελφό του Μιχάλη, τους οικείους, τους φίλους και τους συναδέλφους του, τα θερμά μας συλλυπητήρια και την ευχή, για ανάπαυση της μακαρίας ψυχής του μετά των Αγίων και των Δικαίων».

Ο αείμνηστος Αντώνης Φραγκιαδάκης, «πατέρας» του γνωστού τραγουδιού «Πάντα θλιμμένη χαραυγή», έφυγε από αυτή τη ζωή προ 4 ημερών σκορπίζοντας θλίψη στην καλλιτεχνική σκηνή και σε ολόκληρη την κοινωνία της Κρήτης. O μουσικός αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.