Η Αρχιεπισκοπή Άρτζες και Μουσκέλ μεριμνά για 11 αδέλφια τα οποία αρχικά έμειναν χωρίς πατέρα και στη συνέχεια και χωρίς μητέρα η οποία εξεδήμησε από σοβαρή ασθένεια.

Τα έντεκα αδέλφια ζουν με την γιαγιά τους, και η Αρχιεπισκοπή, στις αρχές του μήνα, μέσω μιας φιλανθρωπικής εκστρατείας, κατέστη δυνατή την αγορά και εγκατάσταση μονάδας ηλεκτροπαραγωγής με καύση ξύλου και λέβητα ζεστού νερού στο σπίτι της οικογένειας. Αυτή η βοήθεια ξεπέρασε τις 15.000 λέι.

Ακόμη, την περασμένη Τρίτη, ιερείς, δάσκαλοι και ψυχολόγος, συναντήθηκαν με τα 11 αδέφλια στον ενοριακό Ναό στην περιοχή Noapteş για την παροχή ψυχολογικής και πνευματικής υποστήριξης.

«Δεν μπορούμε να παραμείνουμε απαθείς», είπε ο π. Αντρέι Ντιακονέσκου, συντονιστής του Κοινωνικού, Φιλανθρωπικού και Ιεραποστολικού Τομέα της Αρχιεπισκοπής.

«Ήρθαμε να τους δείξουμε ότι δεν είναι μόνοι στον κόσμο, και ότι θα είμαστε εμείς που θα ανταποκριθούμε σε κάθε τους ανάγκη. Είναι μια δέσμευση που αναλαμβάνουμε και ελπίζουμε ότι, με τη βοήθεια του Θεού, θα τα καταφέρουμε», συμπλήρωσε.

«Χρειάζονται πολύ περισσότερα (…) Εκτός από την υλική βοήθεια, χρειάζονται συναισθηματική και πνευματική υποστήριξη», είπε ο π. Αντρέι Ντιακονέσκου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.