Πατριαρχείο Ιεροσολύμων

Τήν μεταμεσημβρινήν (6.00 μ.μ.) ὥραν τοῦ Σαββάτου τοῦ Λαζάρου, 18ης/31ης Μαρτίου 2018, ἔλαβε χώραν εἰς τήν Ἱεράν Μονήν Βηθσφαγῆς ἡ εὐλόγησις τῶν βαΐων ὑπό τῆς Α.Θ.Μ. τοῦ Πατρός ἡμῶν καί Πατριάρχου Ἱεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου καί ἐν συνεχείᾳ ἡ κατά τήν παράδοσιν ἀρχαία πρωτοχριστιανική λιτανεία τῆς Βαϊοφόρου, ἀρξαμένη ἀπό τήν ἐν λόγῳ Ἱεράν Μονήν, προεξάρχοντος τοῦ Σεβασμιωτάτου Ἀρχιεπισκόπου Γεράσων κ. Θεοφάνους.

Διελθοῦσα ἀπό τῆς Βηθσφαγῆς διά τῆς κοιλάδος τῆς Γεθσημανῆς μέ τελικόν προορισμόν τήν Ἱεράν Μονήν Ἁγίας Ἄννης, εἰσερχομένη ἐντός τῶν τειχῶν ἀπό τῆς Πύλης τοῦ Ἁγίου Στεφάνου ἤ τῶν Λεόντων εἰς ἀνάμνησιν τῆς θριαμβευτικῆς εἰσόδου τοῦ Κυρίου ἐπί πώλου ὄνου εἰς τά Ἱεροσόλυμα.

Η από της Βηθσφαγής Ιερά Λιτανεία της Βαϊοφόρου Η από της Βηθσφαγής Ιερά Λιτανεία της Βαϊοφόρου Η από της Βηθσφαγής Ιερά Λιτανεία της Βαϊοφόρου Η από της Βηθσφαγής Ιερά Λιτανεία της Βαϊοφόρου Η από της Βηθσφαγής Ιερά Λιτανεία της Βαϊοφόρου Η από της Βηθσφαγής Ιερά Λιτανεία της Βαϊοφόρου Η από της Βηθσφαγής Ιερά Λιτανεία της Βαϊοφόρου Η από της Βηθσφαγής Ιερά Λιτανεία της Βαϊοφόρου Η από της Βηθσφαγής Ιερά Λιτανεία της Βαϊοφόρου Η από της Βηθσφαγής Ιερά Λιτανεία της Βαϊοφόρου

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.