Με αμείωτο και γοργό ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες ανοικοδομήσεως του μεγαλεπιβόλου έργου της κατασκευής του Διοικητικού και Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Μουάνζα της Τανζανίας στην καρδιά της Αφρικής, ενός έργου του οποίου την κατασκευή και αποπεράτωση έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου η Ιερά Μητρόπολίς μας.

Είναι συγκινητική η προσέλευση των εθελοντών Αφρικανών αδελφών μας, οι οποίοι με πολύ αγάπη και ενθουσιαμό εργάζονται συνεχώς, ώστε το μεγάλο έργο αυτό να ολοκληρωθεί συντόμως.

Το Πνευματικό – Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Μουάνζα θα περιλαμβάνει: αίθουσα διαλέξεων και εκκλησιαστικών εκδηλώσεων , κατοικία του Μητροπολίτου, γραφεία της Μητροπόλεως, ξενώνα φιλοξενίας , χώρο για την ίδρυση Ραδιοφωνικού Σταθμού και άλλους χώρους απαραιτήτους για την Ιεραποστολική δραστηριότητα της Μητροπόλεως.

Είναι εντυπωσιακό ότι και αυτό το Ιεραποστολικό έργο το ανέλαβε αποκλειστικά ο ευσεβής κλήρος και λαός της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος, δια το οποίο είναι άξιος πολλών επαίνων και συγχαρητηρίων.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος εγκαρδίως ευχαριστεί τον φιλάνθρωπο κλήρο και λαό της Ιεράς Μητροπόλεως μας δια την άμεση και συνεχή προσφορά του και σ’ αυτό το έργο αγάπης και διακονίας στους Αφρικανούς αδελφούς μας, το οποίο θα αποτελεί μία ακόμη Χριστιανική μαρτυρία του Φθιωτικού Λαού.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.