Και ο Γιάννης Αντετοκούμπο βρέθηκε στο επίκεντρο της τηλεφωνικής επικοινωνίας της οποία είχε ο χθες ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Τζο Μπάιντεν, με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Το βράδυ της Δευτέρας, 8 Νοεμβρίου 2021, πρώτης ημέρας της επιστροφής της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου από την Αμερική, του τηλεφώνησε ο Εξοχ. Πρόεδρος των Η.Π.Α. κ. J. Biden για να διερωτήσει τα της υγείας Του και να πληροφορηθεί για το ταξίδι της επιστροφής Του στην Πόλη. Όταν ο Πατριάρχης τον ευχαρίστησε για την πρόσφατη συνάντηση που είχαν στον Λευκό Οίκο, στις 25 Οκτωβρίου, και η οποία διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα, ο Πρόεδρος απάντησε φιλόφρονα ότι αυτή θα μπορούσε να κρατήσει και ένα χρόνο! Είπε ακόμη, ο κ. Πρόεδρος, ότι μετά τη δική τους συνάντηση μετέβη στο Βατικανό και είχε συνάντηση με τον Πάπα, όπου με χαρά διεπίστωσε τις πολύ αδελφικές σχέσεις των δύο θρησκευτικών ηγετών.

Περαιτέρω ο Εξοχώτατος ανέφερε στην Α.Θ. Παναγιότητα τη συνάντησή του με τον γνωστό αθλητή κ. Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει γίνει Ορθόδοξος.

Τέλος, ο Εξοχ. κ. Πρόεδρος είπε στον Πατριάρχη να μη διστάζει να επικοινωνεί μαζί του για οποιοδήποτε θέμα όταν παρίσταται ανάγκη.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.